torsdag 27 november 2008

Angående Vidskeplighet

Inge mera vidskeplighet önskas. Jag tänker härmed aldrig mera vara rädd för fredag den  13:e, att gå under stegar eller mina smycken (lång historia). Anledning:
har upptäck hur lång det kan gå och hur mycket jäkla problem det kan ställa till med. Husägaren till det huset som SYCB tills igår hyrde bestämde sig för att snabbt kicka ut oss då hennes dotter hade gått till en astrolog som tyckte att det bästa för henne och framför allt hennes son- som inte mådde bra- var att flytta tillbaks till det hemmet han föddes i. Väldigt fint, mindre roligt när det innebar att vi var tvungna att flytta allt och hitta tillfälligt boende på en dag.
Nu är ju detta jobbigt, men ingenting jämfört med vad Burmas ledare hittar på för roligheter:
Ne Win militär juntans ledare framtill -98 tur siffra var 9. 1987 tyckte han att det var en bra ide' att ändra alla 50 sedlar till 45 sedlar och 100 sedlar till 90 sedlar, det skulle ju ge mera tur. Och detta gjordes, klockan 8 på morgonen annonserades i radio att 50 och 100 sedlarna skulle vara ogiltiga f.o.m. klockan 11 samma dag. Ni kan ju tänka er vilken trevlig inverkan detta hade på ekonomin...
Det är en fin värld vi lever i.

Inga kommentarer: