fredag 23 oktober 2009

KRITIK SÖKES!

Hej, nu öppnar jag denna blogg endast som en kritik blogg för att visa alla goa klasskamrater (och andra nyfikna) bilder jag tagit under vårat "rum" projekt. Jag fotar Marianne som bor med sin mamma Britt i Stockholm. 








3 kommentarer:

Laura sa...

Sara, bild 1 är så jävla bra! favorit nummer 2 är bilden var mariann myser mot kameran i soffan ( bild nr 3) det vill jag se mera av, myset :) det är väldigt mycket allavar i resten av bilderna, vilket mycket beror på ansiktsuttrycken. Jag gillar ju allvar och t.ex bilden var Mariann sitter ensam i soffan och ser vilsen ut är jättejättefin, det ska absolut finnas med, men det jag vill se ännu mera av är förhållandet mellan mamman och dottern, och mera finurliga blickar av Mariann :)

amelie sa...

varje gång jag går in här (och det är rätt ofta, bara det att jag inte tagit mig för att skriva än) så blir jag lika sugen på kladdkaka och fundera på att baka en. Än har jag dock inte gjort det, men jag tror att det är en bidragande faktor till att jag inte lyckas skriva nått för jag går hela tiden iväg och funderar en stund i köket över om jag ska baka eller ej.
tjohej, nu ska jag titta lite på bilder och sen skriva igen hoppas jag. kram

amelie sa...

min första tanke är att jag saknar bridgebilderna! dom tycker jag att du ska ha med. där är väl både mamma och dotter med och spelar också eller hur? jag håller med laura att jag vill ha mer av relationen mellan de två.
jag gillar mycke kylskåpsbilden. den är så humoristisk på något vis trots hennes lite nerstämda ansiktsuttryck, för vem har nagelack, sprit, vatten och olja i kylen. finfint, säger jag!
Sen tycker jag bra om bilden där marianne sitter ensam vid matbordet. hon har ett ansikte vars uttryck talar bra genom bilder och det tycker jag om.
Jag gillar ditt udda ämne och tror att det här kommer bli skitbra. Det jag tänker på som jag saknar är att jag skulle vilja ha någon lite närmre bild. det är ganska samma avstånd på bilderna nu så lite mer close ups och lite mer på avstånd också kanske vore kul att se. och lite andra rum i huset också. går det inte att få komma in i sovrummen?
släng upp lite mer bilder så vi får se vad som händer hos marianne där uppe i stockholm. lycka till! kram