lördag 13 december 2008

Dagens Mysterium

  • Varför är det playboy bunnys överallt på saker här; stickers på bilar, affärer, alla fordon i princip och på nästan alla cyklar. Framtill är cyklarna märkta med en fin liten bunny. Jag kan inte tolka den som något annat än en playboy bunny. Varför? Är det playboy imperiet som planerat in den i samhället här. Eller kanske är det dess motståndare för att ta bort effekten av den starka symbolen den utgör, för uppenbart är det ingen som lägger större vikt vid den här. Häromdagen hade Mi Soi Tar köpt en fin tröja och så ser ja att det är den där jädrans kaninen på och under står det tom Playboy. Ja fråga om de visste vad playboy var, men de verkade inte ta mycket notis ens när ja berätta vad det var… är det jag som överdriver?

3 kommentarer:

Anonym sa...

nej! jag tycker din nya mission ska bli att smutskasta hugh hefner och dra fram alla hans lik i garderoben! det är INTE okej med de där jävla kaninerna. speciellt inte på cyklar. usch!

Anonym sa...

I know the feeling! Ett mycket lyckat men märkligt lobbyarbeta av Playboy...hmm...frågade mina tjejer oxå om dem visste vad det var - men icke. Men deras svar däremot -It´s thai - it´s a copy, not real. :-)

Anonym sa...

Du har tydligen inte varit i Thailand särskilt länge. Snart kommer du att förstå...